Artivirals
zondag 12 juli 2020 om 10:30

Kruis zondag 12 juli 2020 alvast aan in jullie agenda. We nodigen jullie die dag graag uit voor Artivirals, een happening i.s.m. met ID+Art, met en voor kunstenaars in het Maaltebruggekasteel en de omliggende Engelse landschapstuin. Het evenement wil kunstenaars ondersteunen, zeker nu het water menig artiest aan de lippen staat door de coronacrisis.

Artivirals zal één groot feest van de kunsten zijn. Binnen en buiten de historische vertrekken van het Maaltebruggekasteel zal zich een tentoonstelling ontvouwen met werken van 39 kunstenaars die (in)direct refereren naar de coronacrisis. Opmerkelijk zijn de speciaal voor deze expositie gemaakte zeefdrukken, gebaseerd op werk van de 22 kandidaat-laureaten die momenteel aan het Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) studeren. Deze zeefdrukken zijn een unieke mogelijkheid om kunst aan lage prijs te verzamelen en tegelijkertijd kunstenaars te steunen.

Artivirals wil niet alleen de beeldende kunsten een hart onder de riem steken. Zondag 12 juli zal er ook live hedendaagse muziek en poëzie voorzien zijn, inclusief een aperitief en versnapering.

Om een coronaproof evenement te garanderen werken wij voor deze happening met persoonlijke uitnodigingen en verplichte inschrijvingen (maximaal 200 deelnemers). Wees er dus snel bij en registreer je nog vandaag op het e-mailadres: benedicte@kringdebruyne.be met duidelijke vermelding van jullie voornaam, achternaam en e-mailadres. Inschrijvingen dienen te gebeuren vóór 7 juli 2020. Een bewijs van inschrijving is noodzakelijk om toelating te krijgen tot de happening. Vervolgens zullen jullie een bevestigingsmail ontvangen met verdere praktische informatie.

Deze happening is exclusief voor betalende leden van Kring De Bruyne. Zij die nog geen lid zijn, kunnen dit in orde brengen via de website, zie link.

ARTIVIRALS
Datum: zondag 12 juli 2020 van 10.30 uur tot 12.30 uur, aansluitend hebben jullie de mogelijkheid om de tentoonstelling te bezoeken tot 14.00 uur
Locatie: Maaltebruggekasteel en -park, Kortrijksesteenweg 1023, Gent

Maaltebruggekasteel
Inschrijven

Gelieve aan te melden om in te schrijven, of uw inschrijving te zien.