Van basismobiliteit naar basisbereikbaarheid - Dirk Busschaert
donderdag 20 juni 2019 om 20:00

Het bestuur nodigt u en uw partner vriendelijk uit op onze lezing op donderdag 20 juni 2019 en verwelkomen graag de Dirk Busschaert.

Dirk Busschaert start zijn loopbaan als R&D ingenieur bij Philips in Roeselare, waarna hij verschillende technische functies opneemt. Vervolgens krijgt zijn loopbaan een meer commerciële inslag, wanneer hij productmanager wordt voor Europa, nadien voor Azië. Wanneer zijn Philips Divisie in 2003 wordt overgenomen door Vishay wordt hij Senior Director Marketing van de nieuwe divisie met verschillende fabrieken over de wereld.

In 2007 neemt hij de uitdaging aan om als entiteitsdirecteur van start te gaan bij de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn Oost-Vlaanderen. Hij krijgt hiermee een General Manager rol voor een organisatie van 1700 medewerkers. Hij ruilt hiermee een leven in vliegtuigen en hotels over de wereld, voor een uitdaging met tram en bus in Vlaanderen.

Bij de hervorming van De Lijn in 2018 wordt hij benoemd tot Directeur Operaties of COO. Zijn verantwoordelijkheid reikt nu over gans het Vlaamse Land met 6500 medewerkers.

Programma: 19.45 u. Ontvangst 20.00 u. Inleiding door Frank De Palmenaer 20.10 u. Lezing door Dirk Busschaert - COO De Lijn met aansluitende vraagstelling 21.45 u. Receptie met een drankje en een hapje

Inschrijven verplicht voor 17 juni 2019. Betalende leden hebben voorrang. benedicte@kringdebruyne.be - M. +32 475 91 23 48

Hopend u talrijk te mogen begroeten Frank De Palmenaer (voorzitter), Bénédicte De Rycke (ondervoorzitter) en Jan De Neve (secretaris)

Maaltebruggekasteel
Inschrijven

Gelieve aan te melden om in te schrijven, of uw inschrijving te zien.