Opmerkelijke gebouwen in Gent: de Krooksite en omgeving.
maandag 19 juni 2017 om 18:30

Namens het bestuur is het ons een groot genoegen u uit te nodigen voor onze volgende activiteit die kadert in een exclusief bezoek aan het splinternieuwe mediacenter “DE KROOK” te Gent op maandagavond 19 juni 2017. De plannen en de uitvoering van opmerkelijke gebouwen rond de Krooksite worden ons in première voorgesteld.

We starten deze avond in het hotel Falligan, waar de Club des Nobles gevestigd is. Na het voorwoord van de voorzitter worden tijdens het diner twee uiteenzettingen gegeven:

  • Duurzame saneringsproblematiek van de volledige Krooksite toegelicht door de heer Ing. Steven De Clerck, Business Unit Manager ABO nv (member of ABO-Group).
  • Het project rond de Krooksite en omgeving in primeur toegelicht door prof. Paul Lievevrouw, voorzitter van SUM projects, die substantiële architectonische inbreng heeft gehad aan de bijzonderdere gebouwen rond de site.

Na het diner rond 20.00 u. start de begeleide wandeling. Gezien het die dag een van de langste dagen van het jaar is, volgt nog de mogelijkheid tot napraten en netwerken tijdens een receptie die ons aangeboden wordt door Artenys nv en doorgaat in het voormalig Wolweversgodshuis vlakbij de Kouter. Artenys nv heeft in dit gebouw, zonder het volledig te restaureren maar door er een glazen kooi rond te bouwen, zijn kantoren gevestigd. Alweer een opmerkelijk gebouw.

We bedanken onze sponsors Artenys SUM Projects ABO Group

hotel Falligan
Inschrijven

Gelieve aan te melden om in te schrijven, of uw inschrijving te zien.