Dimitri Casteleyn - Lisbeth Imbo
dinsdag 02 mei 2017 om 19:00

Geachte leden en sympathisanten van Kring De Bruyne,

In het kader van een open samenwerking tussen twee Gentse verenigingen, Kring De Bruyne en International Club of Flanders, is besloten om occasioneel een event samen te organiseren.

Dit jaar sluit Kring De Bruyne zich graag aan bij de jaarlijkse Business en Cultuur avond op dinsdag 2 mei. We verwelkomen niemand minder dan Dimitri Casteleyn en Lisbeth Imbo in het mooie kader van de Kapittelzaal in de Sint-Pietersabij in Gent. Lisbeth Imbo interviewt Dimitri Casteleyn over zijn boeken en over zijn switch van ondernemer naar auteur.

Wat heeft een schrijver / dichter met business te maken, denkt u? Welnu voorleer Dimitri Casteleyn (1966) ‘serial schrijver’ werd was hij ‘serial entrepreneur’.Hij besloot, na een succesvolle carrière als televisiemaker voor de VRT, zich volledig toe te leggen op het schrijven. Van zijn hand verschenen de filosofische verhalenbundel Een mooie verrassing en de dichtbundel Omgekeerd. Zijn romandebuut De verjaardag kon het brede publiek bekoren. Met Witte warmte schreef Dimitri Casteleyn vorig jaar nog een aangrijpende en eigentijdse roman. In 2017 verscheen de dichtbundel Vanwaar kom je beeld, inmiddels in derde druk. Radio 1 over de bundel: “Een vurige blik op de wereld en tegelijk heel wat zintuiglijke poëzie, vol begeerte ook”. De Morgen schreef enkele weken geleden over de bundel: “Casteleyn zet de dingen op hun kop en laat ons genuanceerder naar de wereld kijken.”

Programma:

19.00u: onthaal en netwerkmoment 19.30u: verwelkoming en voorstelling van de spreker 19.45u: interview Dimitri Casteleyn - Lisbeth Imbo 20.45u: diner 21.30u: vragenronde en aansluitend signeersessie van de dichtbundel

Locatie: International Club of Flanders, St. Pietersplein 11, 9000 Gent

Prijs: 44€ (excl. btw). Indien u een factuur wenst, kan dit door een e-mail te sturen met vermelding van uw facturatiegegevens en “event 2 mei” naar: boekhouding@clubofflanders.com.

Vooral inschrijven is verplicht, u kan dit hier.

International Club of Flanders
Inschrijven

Gelieve aan te melden om in te schrijven, of uw inschrijving te zien.